一個日子、兩個「II」的雙重期待

2020-06-18

第一:還有2小時,一踏入6月19日的零時,我就能夠開始期待已久的新旅程;雖然我估計我會被拖入很灰的世界……

第二:6月19日正式推出,明晚我放工後就可以去舖頭取機了,放棄iPhone重新開始Android之旅…… 期待使用Xperia 1 II 的體驗。

2020-07-12 後記:

得閒至打下,總算完成了The Last of Us II 的普通及普通+,同埋白金獎盃;我一向盡量畀咗錢買就好好完成它,之不過原本想評一評隻Game,但係……真係……冇心機寫了,由滿心期待去到極度失望,我建議game director Neil 好好考慮引咎辭職吧!編劇技術已經超越一般的差。

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.